| Masa 1 | |
|
+4Pug Ravenant Vanessa Anne Hudgens Armando Dippett Kioko Yumiko Yamaguchi 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Kioko Yumiko Yamaguchi Müdür\Müdüre
Mesaj Sayısı : 204 Patronus[öğrencilerin yazması yasaktır] : Kedi Kayıt tarihi : 10/07/07
Karakter kağıdı Büyü gücü: (1000000000/1000000000)
| Konu: Masa 1 Salı Tem. 10, 2007 7:04 pm | |
| | |
|
| |
Armando Dippett 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Karakter kağıdı Büyü gücü: (50/5000)
| Konu: Geri: Masa 1 Çarş. Kas. 21, 2007 8:40 pm | |
| Armando içeri doğru süzüldü ve horoz şekeri istedi tezgahtar bayandan.Bayan yardımcısı olan sakallı bir adama seslendi ve ytaze bir horoz şekeri getirdi adam.Fakat bir sorun vardı.Bayan türkçe bilmiyordu bu nedenle armandodan para almadı... | |
|
| |
Armando Dippett 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Karakter kağıdı Büyü gücü: (50/5000)
| Konu: Geri: Masa 1 Paz Kas. 25, 2007 11:07 am | |
| Armando yaklaşık 4 gün önce yediği horoz şekerinin tadı damağında kalmıştı.Armando onlardan birsürü almaya karar verdi.Önce gringosta gitti ve kasasından bir miktar galleon çekti.Sora balyumruk şekerci dükkanına giderek 70 adet horoz şekeri aldı.Bayan çok şaşırmıştı.Fakat armando ona aldırış etmeden oradan uzaklaşrı... | |
|
| |
Vanessa Anne Hudgens Kehanet Profesörü
Karakter kağıdı Büyü gücü: (5000/5000)
| Konu: Geri: Masa 1 Paz Nis. 20, 2008 11:17 am | |
| Vanessa dükkana girdi.Burası çok güzel bir yerde.En sevdiği şey çikolataydı.Bu yüzden görevliye: -Bir bitter çikolata alabilir miyim? diye sordu. | |
|
| |
Pug Ravenant Profesör
Mesaj Sayısı : 225 Asa : Kayın Ve Tek Boynuzlu At Kılı Asa Patronus[öğrencilerin yazması yasaktır] : Sibirya Kurdu Kayıt tarihi : 28/03/08
Karakter kağıdı Büyü gücü: (100000000/100000000)
| Konu: Geri: Masa 1 Ptsi Nis. 21, 2008 1:36 pm | |
| Pug dolaşırken Balyumruk'un önünden geçeren canı çikolata ister ve içeri girip çikolata aldı ve çıktı[/b] | |
|
| |
Kane Yei Yamaguchi Müdür yardımcısı\Profesör
Mesaj Sayısı : 608 Asa : Kayın ağacı Ve Anka Teleği Asa Patronus[öğrencilerin yazması yasaktır] : Anka Kuşu Rp Sevgilisi : Drizzt DoUrden Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Masa 1 Ptsi Nis. 21, 2008 1:41 pm | |
| RPOUT=Vanessa "çukulata" değil,"çikolata" yazman gerekirdi.Bu seferliğine düzeltiyorum ama bir daha olursa uyarı alırsın!! | |
|
| |
Vanessa Anne Hudgens Kehanet Profesörü
| Konu: Geri: Masa 1 Ptsi Nis. 21, 2008 1:44 pm | |
| out:Ya pardon.O sırada acelem vardı.Öle alel acele yazdım | |
|
| |
Rose Ryan 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 27 Asa : Dikenli Defne ve Anka Teleği Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Masa 1 Paz Haz. 01, 2008 2:13 pm | |
| Rose'nin canı sıkılmıştı.Biraz çikolata almak için dışarı çıkmıştı.Dükkanın içine girdi ve kasiyere yaklaşarak: -Biraz şeker ve çikolata alabilirmiyim dedi. -Paket mi yapıyım? -Evet,lütfen. Siparişini beklemeye başladı.Şeker ve çikolata geldikten sonra teşekkür edip yavaş adımlarla ve şarkı söyleyerek dükkandan çıktı. | |
|
| |
Helga Difficulty 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Masa 1 Paz Haz. 01, 2008 4:16 pm | |
| Helga dolaşırken balyumryk'a girip biraz şeker almayı düşünür ve içeri girer ve alacağı çikolataları seçer ve paket yaptırmak istediğini belirtir. Ve satıcı Helga'nın siparişini hazırlar ve paketi Helga'ya uzatır. -Ne kadar? -30 Galleon. Helga aldığı çikolataların parasını ödediktem sonra dükkandan ayrılır. | |
|
| |
Aneko Matsuki Yamaguchi Şİfacı ve Kioku ga Itsudemo Editörü
Mesaj Sayısı : 329 Asa : Kayın Ağacı ve Anka Keleği Asa Patronus[öğrencilerin yazması yasaktır] : Panda Rp Sevgilisi : Y.O.K! Kayıt tarihi : 09/03/08
| Konu: Geri: Masa 1 Paz Haz. 01, 2008 6:49 pm | |
| Out:Uzun zamandır rp yapmıyorum burda yapıyım bare kane kıs sende gel ha ona göre dükandan çıkmıcam senı beklıcem...
Aneko Matsuki okuldaki işlerden dolayı iyice bunalmıştı..Gerçi hastahane Kanadı'na o kadar kişide gelmiyordu fakat..İşte canın sıkan buydu...Hastahane Kanad'ına hasta gelmemesiydi.Fakat bir kimsenin ayağını yada bileğini sakatlamasını da sağlayamazdı..Her neyse "Balyumruk Şekerci Dükkanı'na girdi.Ve orda kuzeni Kane'yi bekleyecekti bu yüzden oyalana oyalana şeker seçti.Seçerken tatlı ses tonuyla;"-Biraz çikolata,horoz şekeri,bir miktarda marsmellow,ıı biraz da yumuşak şekerleme ve lakrıtz dedi." Kasiyer narin ve ince elleriyle şekerlemeleri paketine koydu va Aneko'ya doğru uzattı. Kasiyer:"-50 galleon efendim" Aneko:"-Teşekkür ederim.Buyrun" dedi.Ve Uzak Doğuya özgü adımlarıyla orayı terk edecekti ki..Kane ile buluşacağı aklına geldi ve kasiyere burada durup bir arkadaşımı bekleyebilirmiyim?"dedi. Kasiyer:"-Tabikide efendim"dedi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 608 Asa : Kayın ağacı Ve Anka Teleği Asa Patronus[öğrencilerin yazması yasaktır] : Anka Kuşu Rp Sevgilisi : Drizzt DoUrden Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Masa 1 Ptsi Haz. 02, 2008 4:22 pm | |
| ---Okulda------- Kane okulda işlere gömülmüş parşömenlerle boğuşuyordu.Drizzt'de ortalıkta yoktu.Oda bomboş ve sessizdi.İçinden "Aneko hep yanıma gelirdi.Acaba neden gelmedi?" diye düşündü.Sonradan aklına geldi.Aneko'yla Balyumruk'ta buluşacaklardı.Kane kendi kendine 'Biraz daha burda kalırsam parşömelerle konuşmaya başlıyacağım' diyerek güldü.Aceleyle parşömenleri çekmeceye sıkıştırdı ve pelerinini alarak dışarı çıktı. ------- Balyumruk Şekercisi'nin önüne cisimlenmişti.Şöyle bi içeri baktığında Aneko içerdeydi.Elinde poşetle kasanın önünde duruyordu.Hemen içeri koştu.O arada pelerini kapıya takıldı.Allahtan çabuk farkettide rezil olmadı.Aneko'nun yanına gelerek: "--Kusura bakma canım.İşlere dalmışım.Umarım uzun süredir bekletmiyorumdur.Az daha o okulda dursaydım parşömenlerle konuşmaya başlıyacaktım." diyerek Aneko'ya gülümsedi.Nefes nefese kalmıştı.Birde o pelerin olayı olduktan sonra ()Ardından Aneko'ya dönerek: "--Şöyle masaya geçelim istersen?Konuşmaya ihtiyacım var şu aralar " [i] | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 329 Asa : Kayın Ağacı ve Anka Keleği Asa Patronus[öğrencilerin yazması yasaktır] : Panda Rp Sevgilisi : Y.O.K! Kayıt tarihi : 09/03/08
| Konu: Geri: Masa 1 Ptsi Haz. 02, 2008 7:18 pm | |
| Aneko en sevdiği şeker kuzisinin gelmesine çok sevinmişti Anekonunda dertleşmeye ihtiyacı vardı.Kaneye dönerken o elbisesinin güzel mavisi ile göz kamaştırıyordu,o ahenkli dönüşü ve de saçındaki denizci şapkası ile.Havalar sıcaktı.Aneko Kane'nin pelerin giymesine şaşmıştı.Bu sıcak havada..Her neyse konumuza dönelim.Kane Aneko'ya bir söz söylemişti.. "Aneko:Tabi,canım..Oturalım şöyle"dedi. Ve masaya doğru yönelip asil ve uzak doğuya has mimikleriyle sandalyesine oturdu.Bu kuzeni Kane içinde geçerliydi..O da çok güzeldi.. Aneko:Nedir canım?Derdin nedir?Drizzt mi?" Aneko alışmıştı böyle durumlara..Kane ile deryleşirdi.Drizzt yüzünden.Okuldaki herkes Drizzt'e asılırdı öğrenciler bile..Aneko kendi içinden geçirip durudu Kane yerinde olmak istemem diye..Ne derse desin haklıydı Kane..Drizzt'te onlara yüz verip onları şımartırdı..Tamam yakışıklı olabilirdi fakat bu kadarda havalanmasına gerek yoktu..Aneko'nunda eski bir aşkı vardı.Uzun zamandır okula da gelmiyordu.Aneko ona hala aşıktı ama bazı sebepler işte..Aneko'nun ondan ayrılmasına sebep olmuştu..Neyse Aneko'nun bir an gözleri doldu.Fakat Kane'ye çaktırmamak için: "Ayh!Gözüme çok kötü toz kaçtı"dedi. Kaneye dönüp: "Evet canım derdini anlatır mısı?"dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 1 Salı Haz. 03, 2008 6:27 pm | |
| Kane'de Aneko'yla gülümseyerek baktı.Aneko'nun gözleri dolmuştu.Ama en klasik cevapla kurtulmaya çalışıyordu.Kane: "-Hadi ama gözüne toz kaçmadığını ikimizde biliyoruz." diyerek kuzenine baktı. "Seni tanımıyormuşum gibi davranma." Aneko ailesinde en çok sevdiği akrabasıydı.Onu çok iyi tanıyordu ve üzülmesini sevmiyordu.Düşünürken demekki hayat herkez için yeterli işkence yapıyor diye düşündü.Emindiki Aneko Pug yüzünden üzülmüştü.Kane her zaman biliyordu Aneko hep çok duygusal olmuştu. "-Konu yine 'o' değil mi?Sana kaç kere söyledim Aneko artık yapılabilecek şeylerin birçoğu için çok geç.Konu her ne olursa olsun.Üzülerek bir yere varamazsın.Bak o hiç düşünmüyor.Sende yeniden hayata dönsen iyi olur." Kane böyle konuşunca bir iç çekti ve dışarıya baktı. "-Bak Aneko zaman akıyor.İnsanlar yaşamaya devam ediyor. Bazı şeyler biter bazı şeyler başlar.Anlatmak istediğin birşey olursa ben hep senin yanındayım." diyerek gülümsedi. "-Bu arada konu Drizzt tahmin edebileceğin gibi.Ama kötü bi durum yok.Belkide hiçbir problem yok." diyerek derin bir nefes aldı.Dışarıya baktıktan sonra Aneko'ya döndü. "-Biliyor musun bana evlenme teklif etti." Kane'in yüzünde sıcak bir gülümseme oluştu. "-Kabul ettim.Ama......Artık beni sevmiyo gibi bir his var içimde.Yakın zamanda hiç karşılaşmadım.Sanki benden kaçıyor.Aneko sadece sen anlıyosun beni lütfen bişey söyle!" dedi.Masada duran bir bardak suyu alıp içti ve Aneko'nun ne söyleyeceğini bekledi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 1 Salı Haz. 03, 2008 7:05 pm | |
| out:ya ruhsal durumum cok kotu ustume gelmeın(reelde kotu).3 senedır sevdıım cocuk en yakın arkadasıma asık anlayın.. Aneko Kane'ye şaşkınlıkla bakmıştı.Çünkü karanlık lady olacaktı.Onun ailesi ise iyi taraftaydı.Bu Kane için çok zor bir seçim olacaktyı.Aile mi?Aşk mı? Aneko:"Fakat Kane bilmiyorum farkında mısın eğer Drizzt ile evlenirsen karanlık lady olacaksın...Ve buda hem kiokoyu hem beni hemde diğer aile üyelerini çok üzecek..Hem bencede moralini bozmak gibi olmasın ama Drizzt seni sevmiyor.Niye dşye soracak olursan senle hiç ilgilenmiyor ve de ona asılan olursa yüz veriyor..Eğer seni sevseydi böyle yapmazdı.."dedi Vede kafasını bir o yana bir b yana çevirerek Kane'nin evlilik teklifini kabul etmesine şaşmıştı.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 1 Salı Haz. 03, 2008 7:20 pm | |
| Kane bu duyduklarını duyunca üzüldü.Oysaki Aneko'nun bu kadar kötü davranmasını beklemiyordu.Aneko böyle şeyleri söyleyince Kane 'Eğer gerçekten öyleyse?' diye düşüncelere daldı.Ya gerçekten Drizzt onu artık sevmiyorsa.Kane düşüncelerine karşı koyamayarak üzüldü.Gözlerinden iki damla yaş döküldü.Yüzündeki tüm gülümseme kayboldu.Ama gerçektende eskiden onunla konuşurdu,şakalaşırlardı.Ama artık odada bile hiç beraber durmuyorlardı.Nazik parmaklarıyla gözlerinin altını sildi.Aneko'ya dönerek: "-Ettiğim zaman emindim.Galiba Drizzt'le birdaha ve daha ciddi bir şekilde konuşmamın zamanı geldi." dedi.İşler iyice karışmıştı Kane için.Tamam oda Drizzt'le konuşmuyordu bu aralar ama görse konuşabileceği o kadar çok konu vardı kii.Hem en başta Kane Drizzt'le gerçekten çok mutluydu.Eğer o Kane'i sevmiyorsa ki Kane böyle düşünüyor.Onu kolaylıkla unutabilecek bir kızdı.Bu zamana kadar sevgilisi olmaması Kane'in hayatını etkilemedi.Bundan sonrada etkilemezdi.Tek fark artık yaşantısında unutamayacağı bir dönem ve bir düşman edineceğiydi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 1 Salı Haz. 03, 2008 8:23 pm | |
| Aneko Kane'in üzüldüğünü anlamıştı.Ama doğrular bu idi.Yalan da söyleyemezdi ki.Aneko Kane'in ellerinin üstüne ellerini koyarak Aneko:"Tamam çok sert çıkmış olabilirim fakat doğrular bu canım.Hem de aileni bırakıp karanlık tarafa geçmeyi düşünmüyorsundur umarım.Ayrıca yardımcı olduktan sonra çok havalandı Drizzt.Benim düşüncem bu eğer sen çok sevmişsen seçimini yaparsın..Aile yada Aşk sen bilirsin.Fakat aşk'ı seçersen bir gün onunla anlaşamayıp yollarınızı ayırabilirsiniz.Ailen de karanlık tarafa geçtiğin için bir ihtimalle senin yanında olmayacaktır.Eğer aileyi seçersen ailen hep sein yanında olacaktır ve seni kötülüklere karşı koruyacaktır.Tabi bu senin seçimin ama ben senin yerinde olsam çoktan aileyi seçerdim haberin olsun.Tamam neyse benden bu kadar fakat kendini bu kadar da üzme inan ki ben hep senin yanında olacağım."dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 1 Çarş. Haz. 04, 2008 5:04 pm | |
| Aneko doğru söylüyordu.Her ne kadar çok sevsede gün gelecekti ayrılacaklardı.Eğer Drizzt'e birşey olursa Kane tek başına kalacaktı.Bu çok büyük bir riskti.Onun için herşeyi yapardı.Ama gelecekte yaşayacakları şeylerden sonra herşey eskisi gibi olmayabilirdi.Kafası iyice karışmıştı.Aneko'ya dönerek: "-Artık bu konuyu kapatalım Aneko.Seçim yapabilecek durumda değilim.Hayatın olumsuzluklarından sıkılmaya başladım." diyerek ellerini Aneko'nun ellerinin altından çekti ve arkasına yaslandı.Hep yanında olacağını söylüyordu ama konuşmaları düşman gibiydi.Oysaki ne Kane ne de Drizzt Aneko'ya kötü birşey yapmamıştı.Acaba Aneko onun yerinde olsaydı nasıl tepki verirdi?Çoktan aileyi seçmiştim demesine açıkçası Kane inanmadı.Gerçekten Kane artık kimsenin onun düşündüğü gibi düşündüğüne inanmıyordu.İçinden kapı çarpıp çıkmak geliyordu.Karşısındaki Aneko olmasaydı çoktan yapmıştı bile.Uzun bir süre kimse konuşmadı.Sonra Kane: "-Bu kadar sıkılmak yeter bence" diyerek zorla gülümsemeye çalıştı ama o içtenlik yoktu. "-Eee bakalım Aneko senden haberler nasıl?"
| |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 1 Çarş. Haz. 04, 2008 6:28 pm | |
| Aneko:"Tamam belki sözlerim sana inandırıcı gelmemiş olabilir fakat ben olsam Drizztle anlaşamazdım.Benim sizle bir alıp veremediğimde yok fakat ben yalan söylemiyorum ki çoktan aileyi seçerdim.Karanlık taraf mı?Asla, Kane bizim ailemiz asırlar boyunca iyilik tarafında olmuşlardır.Tabi sen tarafını bozmayacak ve ölümyiyen olmayacaksan sorun olmaz evlen, fakat ölümyiyen olursan bu tüm herkesi üzer.Bak canım uyan dünyaya bak kuşlar cıvıl cıvıl herkes mutlu ne kadar güzel fakat bu güzelliği bozacak birisi olursan yani ölümyiyen bu senide üzmez mi?Bu dünyada sırf biz yaşamıyoruz Kane.Her neyse benim profesör Pug'dan ayrılmamın bir sebebi ise karanlık tarafta olmasıydı.Ha bu arada benden bir haber yok ne olsun işte pek kimseyle karşılaştığım yok okuldan dışarıya çıkmıyorum.Sende okuldasın da bir türlü karşılaşamıyoruz.Bu arada gülümseme numarası yapma canım lütfen karşında kuzenin var.Çocuk yok.Her neyse bu iş benim canımı sıkmaya başladı kapatalım şu konuyu."dedi.Ve birden surat ifadesi bozuldu.Kendi kendine"Ben yanlış mı diyorum?Fakat bana göre tüm doğrular bu!!"dedi.Canıı çok sıkkınlaşmıştı fakat kuzeninide üzmkek istemiyordu Aneko:Tamam,özür dilerim fazla sert çıktım ama bence doğrular bu"dedi.Ve kuzenine çok candan sarıldı.Aneko:Seni çok ama çok seviyorum dünyada en değerli varlık sensin benim için nerdeyse.."dedi.Ve sandalyesine kibar adımlarıyla geri oturdu. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Masa 1 Ptsi Haz. 16, 2008 5:20 pm | |
| Peki canım bende senle gel,iyorum.hadi kalkalım ."dedi.ve cinden hesabı isteedi... out:kısa kestim kusra bakmayınn... | |
|
| |
| Masa 1 | |
|