Hogwarts rp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts rp

Hogwarts dünyasına giriş...

AnasayfaPortalliGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!

+6
Alex Gaunt
Vanessa Anne Hudgens
Valvea Streek
Aneko Matsuki Yamaguchi
Kelly Clarkson
Drizzt DoUrden
10 posters
YazarMesaj
Drizzt DoUrden
Müdür yardımcısı\Profesör
Drizzt DoUrden

Erkek Mesaj Sayısı : 443
Asa : Dikenli Defne ve Grifin Kanat Teli Asa
Patronus[öğrencilerin yazması yasaktır] : Grifin
Rp Sevgilisi : Kane Yei Yamaguchi

Karakter kağıdı
Büyü gücü:
Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Left_bar_bleue1000000000/1000000000Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Empty_bar_bleue  (1000000000/1000000000)

Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Empty
MesajKonu: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimeSalı Nis. 01, 2008 6:34 pm

Dergi/Gazetenin Adı:

Dergi/Gazetenin Türü:

Sahibi:

Örnek rp(en az 11 satır):
Kelly Clarkson
Biçim Değiştirme Profesörü ve Cadı Kazanı Editörü
Biçim Değiştirme Profesörü ve Cadı Kazanı Editörü
Kelly Clarkson

Karakter kağıdı
Büyü gücü:
Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Left_bar_bleue5000/5000Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Empty_bar_bleue  (5000/5000)

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimeÇarş. Nis. 02, 2008 6:39 pm

Dergi/Gazetenin Adı: Cadı Kazanı

Dergi/Gazetenin Türü: eğlence(karışık)

Sahibi:Emily Rose

Örnek rp:
Emily ofisine girdi.İlk önce havalandırdı ve sonra mumlarını yaktı.Kendine ev cini yapımı şarap aldıktan sonra koltuğuna oturdu.Dik durmaya özen gösteriyordu.Bir süre masasının üzerini temizledi.Sonra Cadı Kazanının ilk sayısını eline aldı.İncelemeye koyuldu.Acaba ikinci sayısında ne yapsam diye düşündü.Dergi çalışmalarını hogwartsda yapıyordu.Sonra kapının çaldığını fark etti ve bir ses,
-Girebilirmiyim profesör?diye sordu.Emily kibar bir ses tonuyla,
-Girin lütfen,dedi.Gelen birinci sınıflardan bir öğrencisiydi.Öğrenci,
-Şeyy...Size birşey sorabilirmiyim?Acaba derginizin yeni sayısı ne zaman çıkacak?Emily yüzünde bir tebessümle,
-En kısa zamanda tatlım...Burayada çalışmak için geldim.Acaba içecek bir şey ister misin?Öğrenci,
-Yok teşekkür ederim.Benim KSKS dersim var geç kalmak istemem.Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim,dedi ve odayı yavaşça terk etti.Emily'de arkasında gülümsedi ve çalışmasına koyuldu.Güzel bir dergi olmasını istiyordu.Elinden gelen gücüyle birşeyleri kesiyor,yazıyor ve yapıştırıyordu.Çok mutlu görünüyordu.Aradan 1-2 saat geçtikten sonra eşyalarını kaldırdı.Mumlarını söndürdü ve odayı terk etti.Biçim Değiştirme dersine gitti.
Aneko Matsuki Yamaguchi
Şİfacı ve Kioku ga Itsudemo Editörü
Aneko Matsuki Yamaguchi

Kadın Mesaj Sayısı : 329
Asa : Kayın Ağacı ve Anka Keleği Asa
Patronus[öğrencilerin yazması yasaktır] : Panda
Rp Sevgilisi : Y.O.K!

Karakter kağıdı
Büyü gücü:
Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Left_bar_bleue5000/5000Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Empty_bar_bleue  (5000/5000)

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimeC.tesi Nis. 05, 2008 10:52 am

Dergi/Gazetenin Adı:Şifacılar Odası

Dergi/Gazetenin Türü:Karışık

Sahibi:Ewa McGregor

Ewa gerekli eşyalarını aldıktan sonra epeyce yorulmuştu.Bir de baktı karşısında bir yazı;
"PARLAK DONDURMACI"

bu yazıyı görünce önce elindeki poşetlere sonra ayaklarına ve en son dondurmacıya bakmıştı.Masa 1 e oturup ;
"Ben bir karışık dondurma istiyorum"
dedi.Karşısına gelen dondurmayı görünce gözleri epey bi açılmıştı....

"Mmmm....Nefis görünüyüor...."

dedi ve dondurmasını yemeye başladı.

Sonra
" Ben bir tane daha karışık dondurma istiyorum"
dedi.Aslında ilk yediği dondurma onu epeyce rahatlatmıştı fakat o günlerde canı çok dondurma istiyordu.

Orada oturup hem dondurmasını yedi hemde gelen geçenleri seyretti.Yanlızlık Ewa'ya göre zor birşeydi.

Oradan geçen çifte epeyce baktı sonra üzgün gözlerle dondurmasını yemeye başladı.

Dondurmanın parası olan 20 galleonu vererek birazcık oturup birisini görebilirim diye bekledi

En son Ewa McGregor tarafından Paz Nis. 06, 2008 1:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
https://hogwarts-rp.yetkinforum.com/lejant-f5/aneko-matsuki-yam
Drizzt DoUrden
Drizzt DoUrden

Karakter kağıdı
Büyü gücü:
Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Left_bar_bleue1000000000/1000000000Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Empty_bar_bleue  (1000000000/1000000000)

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimeC.tesi Nis. 05, 2008 2:44 pm

Cadı Kazanı açıldı.

Ewa derginin ismini değiştir.Cadı Kazanı'nı andırmasın.
Drizzt DoUrden
Drizzt DoUrden

Karakter kağıdı
Büyü gücü:

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimePtsi Nis. 07, 2008 2:32 pm

Şifacılar Odası açıldı.Başarılar.
Valvea Streek
Serbest Meslek
Serbest Meslek
Valvea Streek

Kadın Mesaj Sayısı : 11

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimeSalı Nis. 15, 2008 8:51 pm

Dergi/Gazetenin Adı: hogwarts yakası..

Dergi/Gazetenin Türü: eğlence (karışık)

Sahibi: valvea

Örnek rp(en az 11 satır): valvea neşe ve heyecan duygularıyla , hoplaya zıplaya ofisine girdi. dergi haırlayacağı için çok sabırsız görünüyordu. okurlarına en güzel ve en eğlenceli dergi hazırlamayı kafasına koymuştu. kendi kendine şarkılar mırıldanıp duruyordu. habire bişeyler kesiyor arada birde bilgisayarındaki yazılara bakıyordu..birden işte buldum der gibi bir işaret yaptı. aklına müthiş bir fikir gelmişe benziyordu. hemen bilgisayarına döndü bir şeyler yazmaya başladı.. oldukça mutlu görünüyordu.. sonra elektriği ve bilgisayarını kapatarak. yine geldiği gibi hoplaya zıplaya odadan çıktı......
Drizzt DoUrden
Drizzt DoUrden

Karakter kağıdı
Büyü gücü:

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimeÇarş. Nis. 16, 2008 5:53 pm

Baştan yazarmısın? 11 Satır olsun...
Vanessa Anne Hudgens
Kehanet Profesörü
Kehanet Profesörü
Vanessa Anne Hudgens

Karakter kağıdı
Büyü gücü:

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimePaz Nis. 20, 2008 10:10 am

Dergi/Gazetenin Adı:Hey/Hogwarts

Dergi/Gazetenin Türü:Eğlence

Sahibi:Vanessa Anne Hudgens

Vanessa küçüklükten beri dergi ve gazetelere çok meraklıydı.Ayrıca fotoğraf çekmeyi çok severdi.Ve hep şöyle derdi:
-Annecim ben büyüyünce dergi vb. çıkartmak istiyorum.İçine fotoğraflar koyarım ve insanları eğlendirecek yazılar yazarım.
Annesi Gina ise:
-Kızım sen profesör olacaksın dergiymiş gazeteymiş ne demek bakayım nerden öğreniyorsun şunları bilmiyorum Nessy'cim.
Vanessa ağlayarak odasına giderdi....
Ancak birgün geldi ki annesi kızının isteğine ne kadar sert davrandığını anladı...
Gina:
Nessy'cim buraya gelir misin?
Nessa:
Efendim annecim...
Gina:
İsediğin herşeyi yapmakta özgürsün ister dergiister gazete herşeyi yapabilirsin..
Nessa:
Seni çok seviyorum anne.Der ve büyüdüğünde bu isteğini gerçekleştirir.
Drizzt DoUrden
Drizzt DoUrden

Karakter kağıdı
Büyü gücü:

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimePaz Nis. 20, 2008 10:15 am

Kabul Edildi.
Alex Gaunt
Expelliarmus Gazetesi Editörü
Alex Gaunt

Erkek Mesaj Sayısı : 9
Asa : Abanoz Ve Tek Boynuzlu At Kılı Asa
Patronus[öğrencilerin yazması yasaktır] : Hipografi

Karakter kağıdı
Büyü gücü:
Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Left_bar_bleue100/100Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Empty_bar_bleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimePaz Ağus. 10, 2008 6:28 pm

Dergi/Gazetenin Adı:Expelliarmus

Dergi/Gazetenin Türü:Karışık

Sahibi:Alex Gaunt

Albus, yüzünü cama yaslamış dışarıyı seyrediyorduki saat

"Dink donk dink donk..."

diye öttü Albus yüzünü camdan kaldırdı ve saat'e baktı saat gece yarısı olmuştu. Albus kendi kendine söylendi

"Hay uğursuz gün hem ayın 13'ü hemde cuma bu gün tamamen uğursuz geçicek"

dedi ve tekrar yüzünü cama yasladı dışarıyı seyrediyordu gece yarısı olmasına rağmen dışarısı hala cıvıl cıvıldı insanlar gülüşerek sokakta dolanıyordu Albus;

"Bu uğursuz günde nasıl olupta eğlenebiliyorlar"

dedi sonraki 2-3 saat ne konuştu nede bir şey düşündü boş boş yüzünü cama dayıyıp dışarıyı seyretti. Artık dışarısı sessizleşmişti ne gülen bir insan nede sevinçle gezinen hayvanlar vardı. Şimdi dışarıda sadece zifiri karanlık vardı Albus dışarıyı göremiyordu asasını aldı ve

"Lumos Maxima"

dedi şimdi hem Albus'un odası hemde dışarının bir kısmı aydınlanmıştı. Albus acaba bu gün neler olucak düye düşünüyordu. Albus Gelicek Postasında okuduğu ölümlere artık dayanamıyordu şimdi elinde okumadığı Akşam Postası vardı ön sayfaya baktı ve kaskatı kesildi uzaktanda olsa tanıdığı biri ölmüştü hemen Gazeteyi elinden attı. Tekrar yüzünü cam'a dayadı 10-20 dakika sonra dışarıda göz alıcı bir aydınlık belirdi Albus hemen

"Nox Maxima"

dedi asasındaki ışık söndü ama dışarıda hala aydınlık vardı. Kısa süre sonra aydınlığın içinden hayaletler çıkmaya başlıyınca Albus bir anda kendini geri attı duvara yaklaştı ama dolaşan hayaletleri hala görebiliyordu. Kısa süre sonra kapalı pencereden içeri bir hayalet süzüldü ve Albus'un tam kalbinden içeri süzüldü. Albus içinde bir sıcaklık hissetti ve oracıkta bayıldı. Sabah kalkdığında bunun bir rüyamı yoksa gerçekmi olduğunu düşündü ama içinde o sıcakık hala vardı ama Albus ona aldırış etmedi

"Neyse herhalde kötü bir kabus gördüm"

dedi ve banyoya gitti suyu açtı yüzünü yıkatı ve aynaya baktı baktığı andada kendini geri savurdu. Çünkü daha önceden kap kara olan saçlarında sarılıklar çıkmıştı ve kulakları sivrileşmişti acaba bu bir oyunmu dedi ve kulaklarını el yordamıyla yokladı ama sivriydi sonra kendi isteği dışında konuşmaya başladı

"Albus hayır dün gece gördüklerin rüya değildi hepsi ama hepsi gerçekti dün gece içine giren hayalet bendim ve ben bir elf'im benim dışımda büssürü büyülü yaratık dün gördüğün ışıktan buraya geldik ve bir çoğumuz kendine uygun bir vücut buldu her hayalet kendi özelliklerine sahib büyücülerin içine girdi ben ise seni kendime yakın buldum ve tam kalbinden içine girdim ben şimdi sana büyük avantaj salıyorum ama tabi zararlarımda var"

dedi ve sustu Albus sanki küçük dilini yutmuştu zar zor konuştu

"P-peki nedir avantajların"

dedi içindeki hayalet yine konuşmaya başladı

"Mesela benim yapabildiğim herşeyi yapabiliceksin elf dilini bilmek süper ok kullanmak elf iksirleri hazırlamak gibi bu avantajlar sana bir çok büyücüden daha ileride olmanı sağlıcak"

dedi ve sustu Albus şimdi biraz daha rahatlamıştı ve yine bir soru sordu

"Peki buraya gelen bütün hayaletler iyi taraftamı?"

içindeki Elf bir kahkaha koyuverdi

"Tabikide değil ama gece gördüğün ışıktan gelen bütün hayaletler iyi tarafta kötüler ise başka bir yerde büyük ihtimalle kötülüğün çok olduğu bir yerde karanlık bir kapıdan dışarı çıktı"

dedi Albus artık çok rahatlamıştı ve içindeki hayalete

"Hadi o zaman biraz dışarı çıkalımda sana burdaki yerleri gösteriyim"

dedi ve tam kapıdan çıkarken elf

"He bu arada dışarıda böyle konuşmamız garip geliceği için sen sadece içinden düşün ben senin düşündüğün bütün herşeyi hissedebilirim"

dedi Albus başıyla onayladı ve içindeki elf'le birlikte kapıdan çıkarak gittiler

not: ben başka bir siteden Rp'mi koydum isterseniz adres veririm orada adım Albus Percival Hardbottle'idi
Drizzt DoUrden
Drizzt DoUrden

Karakter kağıdı
Büyü gücü:

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimePaz Ağus. 10, 2008 7:48 pm

Tamam onaylandı birazdan derginin başlığını açıcam...

Bundan sonra dergi mi gazetemi açmak istediğinizi belirtiniz...
Amanda Brown
1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
1. Sınıf  Gryffindor Öğrencisi
Amanda Brown

Kadın Mesaj Sayısı : 101
Asa : Dikenli Defne Ve Anka Teleği
Rp Sevgilisi : Alex Ryan Flooré

Karakter kağıdı
Büyü gücü:
Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Left_bar_bleue50/5000Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Empty_bar_bleue  (50/5000)

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimePaz Ağus. 10, 2008 8:29 pm

Dergi/Gazetenin Adı: Cadı gündemi

Gazetenin Türü: Hogwarts' taki olayları kapsayan öğrenci gazetesi

Sahibi: Amanda Brown

'' Nerde şu lanet olası planlar? ''

Sabahın köründe kalktığı yetmemiş gibi şimdi de derste işleyeceği şeyleri yazdığı not parşömeni ortalıktan kaybolmuştu. Kafasını iyice dağınık olduğu için parşömenini büyü ile çağırabileceğini akıl edemiyordu. Odada yanan güçlü ışık gözlerini rahatsız etmeye başlamıştı. Dağınık duran masasına doğru ilerledi ve oturdu. Başını ellerinin arasına alıp önündeki kalın kitapları incelemeye başlamıştı. İncelemiyordu aslında. Dışarıdan bakan biri böyle düşünebilirdi ama neler işleyeceğini düşünüyordu. Bir kez daha bir gün önceden hazırlanmadığına lanet etti.

Öğrencilik yıllarında bayıldığı Astronomi dersi şimdi korkulu rüyası olmuştu. Artık hasta numarası yapmayı planlıyordu. Hazırlıksız öğrencilerin karşısına çıkamazdı. Onlar yıldızları ve büyüleri öğrenmeye geliyorlardı. Büyü... Birden yerinden sıçradı ve asasını kavradı tek bir bilek haraketi ile birlikte: '' Accio Parşömen.'' diye mırıldandı. Sözleri söyler söylemez yatağının altından tozlanmış bir şekilde çıkan parşömeni ona doğru, Eleonora ise mutluluktan uçuyordu. Tozlanmış parşömenin tozlarını yok etmeye çalışırken bu dağınıklığa son vermesi gerektiğini düşünüyordu. Dersten çıkınca mutfaktan bir ev cinini buraya gönderekti. Cüppesini giyip eline birkaç kitap, parşömeni ve tüğ kalemini aldıktan sonra Astronomi kulesinin merdivenlerini çıkmaya koyuldu

######

Sonu gelmezmiş gibi görünen merdivenler sonunda bitmişti. Eleonora' nın ayaklarına kara sular inmişti. Bu kadar yorulmamıştı hiç bu kulenin merdivenlerini çıkarken. Neyse ki dersliğe çok az kalmıştı. Sınıfın kapısı onun bulunduğu yerden gayet net bir şekilde görünüyordu. Sınıfın kapısını araladığında eski günlerini hatırladı. Eski Astronomi Profesörünü... Şimdi kendisi ölmüştü ya da öldürülmüştü. Gerçekler ne kadar acıydı. Profesör Rheiné, Eleonora'nın güvendiği nadir insanlardandı. Bu düşünceleri kafasından atmak için elini sinek kovalarcasına yüzünün önünde salladı ve sınıfa girdi. İlk işi saate bakmak oldu. Dersin başlamasına yaklaşık on dakika vardı. Hemen asasını çıkardı ve : ''Akla Pakla! '' diye mırıldandı. Yoktan var olan süpürgeler ve bezler etrafı temizlerken, Eleonora asasını bu sefer havaya doğrulttu. Şimdi yapacağı büyü sessiz bir büyüydü. Gözlerini kapatıp, çatının alacağı şekli düşündü ve bir dakika sonra gözlerini açtı. Gözlerini çatıya yükselttiğinde dudaklarında memnun bir gülümseme belirmişti. Çatı yok olmuştu ve yapılan büyü nedeni ile uzaydaki tüm yıldızlar ve güneş sistemi görünür hale gelmişti. Odaya gece havası yayılmıştı. Her taraf karanlıktı. Asasının başka bir hareketi ile etrafta meşaleler yarattı Eleonora. Şimdi herkes birbirine net bir şekilde görebilecek ama oda karanlık kalacaktı. Sıraları da yok edip, minderlere çevirdikten sonra meşaleleri söndürdü ve ışıkları yaktı. Derse başladığında ışıkları kapatıp meşaleleri yakacaktı. Süpürgelerin ve bezlerin yok olduğunu görünce kendisi için yarattığı büyük mindere oturdu. Karşısında bir sürü öğrencilerin oturacağı renkli minderler vardı. Aslında biraz abartmış olabilirdi ama öğrencilere gecenin büyüleyici halini göstermek istiyordu. Ne de olsa Astronomi' nin büyük bir bölümünü gece görünen yıldızlar ve ay oluşturuyordu. Bu düşüncelere dalmışken birden ürpertici bir kapı gıcırtısı duydu. İşte ilk öğrenciler gelmeye başlamıştı. Memnun bir gülümseme ile içeri gelen öğrencileri selamlıyordu.
https://hogwarts-rp.yetkinforum.com/lejant-f5/amanda-brown-t78.
Alex Gaunt
Alex Gaunt

Erkek Mesaj Sayısı : 9
Asa : Abanoz Ve Tek Boynuzlu At Kılı Asa
Patronus[öğrencilerin yazması yasaktır] : Hipografi

Karakter kağıdı
Büyü gücü:
Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Left_bar_bleue100/100Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Empty_bar_bleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimePtsi Ağus. 11, 2008 5:07 pm

bu arada benimki gazete olcak
Drizzt DoUrden
Drizzt DoUrden

Karakter kağıdı
Büyü gücü:

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimePtsi Ağus. 11, 2008 5:58 pm

Tamam ikinizin kinide açıyorum...

Bu arada Amanda normalde öğrenciler Gazete/Dergi açamıyor.Sana Okul Gazetesi Editörlüğünü veriyorum...Çalışanlarını öğrenciler arasından seç...
Aneko Matsuki Yamaguchi
Aneko Matsuki Yamaguchi

Karakter kağıdı
Büyü gücü:

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 1:01 pm

Hey!ben gazetemin adını değiştiricem...
Yeni Ad:Kioku ga Itsudemo
Tür:Dergi

Ya biz bunu ailemize özel yapıyouz olur mu?
Kane Yei Yamaguchi
Kane Yei Yamaguchi

Kadın Mesaj Sayısı : 608
Asa : Kayın ağacı Ve Anka Teleği Asa
Patronus[öğrencilerin yazması yasaktır] : Anka Kuşu
Rp Sevgilisi : Drizzt DoUrden

Karakter kağıdı
Büyü gücü:

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 1:24 pm

Hei şu konu Giray tamam dediyse(o kim oluyo bende adminim:p şaka şaka bebüküm o phenüm.Küsme he Drizzt Very Happy)
Kısacası hallediyorum.(Dergide bende varım sölim lol!)
https://hogwarts-rp.yetkinforum.com/lejant-f5/3-kane-yei-yamagu
Aneko Matsuki Yamaguchi
Aneko Matsuki Yamaguchi

Karakter kağıdı
Büyü gücü:

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 1:33 pm

oke
sağ ol bu arada
Laura Arwen Leander
Muggle
Muggle
Laura Arwen Leander

Kadın Mesaj Sayısı : 5

Karakter kağıdı
Büyü gücü:

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13, 2008 2:13 pm

Dergi/Gazetenin Adı: Laura&Lukas

Dergi/Gazetenin Türü: Karışık

Sahibi: Laura Leander

1. Bölüm

Luna günün ilk ışıklarıyla gözlerini açtı. Bir yandan çok mutluydu bir yandan da çok üzüntülü... Üzüntülü olmasının nedeni, Chirs'den ayrılalı 1 gün bile olmamıştı ; fakat onu çok özlemişti. Mutlu olmasının sebebi de evindeydi, annesini ve babasının yanındaydı. Bugün onlarla birlikte gezecek ve eğlenecekti. Bu nedenle hemen ayağa kalktı. Bavulunu açtı ve kıyafetlerini çıkardı. Kıyafetin içinden Chirs ile çektirdiği fotoğrafı görünce kalbinin ortasına birşey saplanır gibi oldu ve acımaya başladı. Bu acıyı iyi bilirdi ; bu acı aşk acısıydı...Birkaç dakika sonra Luna odasından en güzel kıyafetlerini giymiş olarak çıktı. Koşarak ilk önce annesine, sonrada babasına sarıldı. Sonrada:

--Günaydın anneciğim ve babacığım. Ooo kahvaltıyı hazırlamışsınız çok güzel görünüyor, diyerek kahvaltı masasına oturdu ve kahvaltısını yapmaya başladı. O kadar hızlı yiyordu ki bunu gören anne ve babası çok şaşırdı. Annesi:
--Kızım yavaş arkandan biri kovalamıyor, dedi ve gülümsemeden edemedi.

Luna’da ağzındaki lokmasını bitirdikten sonra:
--Anneciğim ne yapabilirim yemeklerini ve kahvaltı sofranı çok özlemişim, dedi ve o da gülümsedi.

Babası:
--Kahvaltınızı biraz daha geç yaparsanız metroyu kaçıracağız ona göre, dedi ve sofradan kalkarak bonyoya doğru ilerledi

Luna’da en sonunda kahvaltı sofrasından kalkabilmişti. Karnının ağrıdığını hissetti o kadar fazla yememeliydi. Karnı neredeyse patlayacaktı. Banyoya girdi ve elini ağzını yıkadı. Kendi havlusunu eline alarak odasına çekildi. Yatağına oturdu.O güzel Hogwarts anılarını ve Chirs ile geçirdiği günleri anımsadı.Onu çok özlemişti. <> diye düşündü…

Bütün bunları düşünürken annesinin sesini duydu:

--Luna haydi gidiyoruz.

Luna bu sesi duyarduymaz hemen ayağa kalktı ve kapıya doğru koştu. Annesi ve babası arabaya binmiş Luna'yı bekliyordu. Luna onları beklettiği için çok utandı. Hemen arabaya bindi. Arabanın hareket etmesiyle beraber tatlı hayallere daldı...

2. Bölüm

Luna' nın tatlı hayali arabanın durmasıyla sona erdi. Arabadan oflayarak çıkan Luna hiçte mutlu görünmüyordu. Babası arabayı kilitledi ve alışveriş merkezine doğru ilerledi. Babasını annesi, annesinide Luna takip etti. Luna bir karınca kadar yavaş yürüyordu. Elini cebine attı ve Chirs ile çektirdiği fotoğrafa bakarak:

--Senden ayrılalı iki gün bile olmadı ama seni çok özledim, dedi ve resmi öpüp cebine koydu.

Annesi ve babası bayağı uzaklaşmıştı. Luna bu nedenle koşmaya başladı. Annesinin yanına geldiğinde nefes nefese kalmıştı. Luna'nın mutlu görünmediğini gören annesi:

--Luna neyin var kızım? Neden mutsuzsun, diye sordu.

Luna:
--Anne ben eve gitmek istiyorum. Burada çok sıkıldım, dedi ve suratını asarak ilerledi.

Annesi Luna'nın neden böyle davrandığını anlamıştı. << Anlaşılan Chirs' i özlemiş >> diye düşündü. Ama elinden ne gelirdi ki. Boşver düşüncesiyle Luna'yı takip etti.

Luna tam 4 saat suratını asarak alışveriş merkezinde yürümüştü. Bu arada annesi ve babası ona hiç karışmamış, neler gerekliyse almış, alışverişlerini bitirmişlerdi. Alışveriş merkezinden çıktılar ve arabalarına doğru ilerlediler. Anayola geldiklerinde anne ve babası karşıya geçmişti ; fakat Luna hala geçmemişti. Luna tam yolun ortasındaydı. Bir anda başı döndü ve bir arabanın çarpmasıyla yere yıkıldı. Olayı gören anne ve babası koşarak kızlarının yanına geldiler ve:

--Lunaaaa!!!! diye bağırdılar. Luna artık herşeyin bittiğini anlamıştı. Chirs' i bir daha asla göremeyecekti. Zorlukla resmi çıkardı ve göğsünün üzerine koyarak:

--Mezarımın içine bu resmide koyun. Chirs seni çok seviyorum dedi. Bu Luna' nın son sözleri olmuştu çünkü gözlerini bir daha açmamak üzere kapatmıştı.
Kane Yei Yamaguchi
Kane Yei Yamaguchi

Kadın Mesaj Sayısı : 608
Asa : Kayın ağacı Ve Anka Teleği Asa
Patronus[öğrencilerin yazması yasaktır] : Anka Kuşu
Rp Sevgilisi : Drizzt DoUrden

Karakter kağıdı
Büyü gücü:

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimePerş. Eyl. 25, 2008 6:08 pm

1_Hep aynı rpyle başvuru yapmazsan daha iyi olur.Değiştireblirsen daha iyi olur.
2_Derginin ismini daha genel olarak koymalısın.
https://hogwarts-rp.yetkinforum.com/lejant-f5/3-kane-yei-yamagu
Eva Longoria Parker
Muggle
Muggle
Eva Longoria Parker

Kadın Mesaj Sayısı : 2
Rp Sevgilisi : --

MesajKonu: Geri: Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!   Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler! Icon_minitimePerş. Ekim 02, 2008 8:55 pm

Dergi/Gazetenin Adı: Ankanın Çığlığı

Dergi/Gazetenin Türü: Gazetemiz içinde buldunduğumuz durumu haber eden diğer gazetelerin yanı sıra bu haberin bize olan etkisini gösterir yani hem benim hemde okuyucumun yorumlarıyla bütünkeşir haberi okuyup kapatmazsınız sizden kişilerin düşüncelerini okursunuz katılmıyorsanız kendi sesinizi duyurursunuz. Gerçekleri gün ışığına çıkarma görevini birisi üstlenmeliydi ve bu görev bizim gazetemizin türünü oluşturuyor işte..

Sahibi: Eva Longoria Parker

Örnek rp:
İngilterenin kışları her zaman soğuktur ama bu gün diğer günlere nazaran daha soğuktu adeta insanın kemiğine işliyordu bu soğuk..
Bu soğuk kış gününde Eva sihir bakanlığından henüz ayrılmıştı ve bir an önce evine ulaşmak istiyordu. Gerçi ilk defa bu isteğe kapılmıştı çünkü Eva evini hiç bir zaman sevmemişti evin insanın içini ısıtmasını gerektiğini düşünürdü ama bu ev aksine tüylerini ürpertiyordu. Çünkü yaşadığı ev büyükanne ve büyük babasının Richard'la ettikleri büyük kavgadan sonra çevredeki diğer ölüm yiyenlere rezil olmamak için terk ettikleri o büyük ve soğuk şatoydu. Eva'nın evde sevdiği ve vaktinin büyük bir kısmını geçirdiği yer yani babasının odası olmasa kendine böyle bi işkence yapıp hayatını asla bu korkunç yerde geçirmezdi...(Gerçi evinde de fazla vakit geçirdiği söylenemezdi.)
İçinde evine ulaşma isteği olduğu halde Eva cisimlenmek yerine yürümeyi terci etti ama bunun sebebini kendiside bilmiyordu. Zaten Evanın başına gelen bir çok olay sebepsiz yere heycan araması ve kendine olan aşırı güveni yüzünden olurdu.
Eva yüksek topuklu ayakabılarının ıslak kaldırım taşında çıkardığı sesi dinleyerek ve eski günleri düşünerek yürüyordu..
Eski güzel günleri Henry ile geçirdiği güzel günleri. Tam bu sırada havadaki soğuk arttı ve Eva bu işte bir teslik olduğunu anlamaya başlaamıştı hemen asasını çekardı ve zamanlaması harikaydı tam o anda 8 tane ruh emici üzerine doğru gelmeye başlamıştı Eva büyük bir hırs ve ihtirazla "Expelliarmus!!!" diye haykırdı. Ve ruhemiciler yavaşta uzaklaşmaya başlamıştı ki o anda Eva ensesindeki soğukluğu hissetti ve kendini savunamadan yere yığıldı. Kulaklarında son hissettiği ses ıslak zemine düşen asasının sesiydi...

Dergi/Gazete Kurmak İsteyenler!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-