Ad= Laura Arwen
Soyad= Leander
Yaş= Rpde 95
Karakteri= Arwen
Örnek Rp=
1. Bölüm
Luna günün ilk ışıklarıyla gözlerini açtı. Bir yandan çok mutluydu bir yandan da çok üzüntülü... Üzüntülü olmasının nedeni, Chirs'den ayrılalı 1 gün bile olmamıştı ; fakat onu çok özlemişti. Mutlu olmasının sebebi de evindeydi, annesini ve babasının yanındaydı. Bugün onlarla birlikte gezecek ve eğlenecekti. Bu nedenle hemen ayağa kalktı. Bavulunu açtı ve kıyafetlerini çıkardı. Kıyafetin içinden Chirs ile çektirdiği fotoğrafı görünce kalbinin ortasına birşey saplanır gibi oldu ve acımaya başladı. Bu acıyı iyi bilirdi ; bu acı aşk acısıydı...Birkaç dakika sonra Luna odasından en güzel kıyafetlerini giymiş olarak çıktı. Koşarak ilk önce annesine, sonrada babasına sarıldı. Sonrada:
--Günaydın anneciğim ve babacığım. Ooo kahvaltıyı hazırlamışsınız çok güzel görünüyor, diyerek kahvaltı masasına oturdu ve kahvaltısını yapmaya başladı. O kadar hızlı yiyordu ki bunu gören anne ve babası çok şaşırdı. Annesi:
--Kızım yavaş arkandan biri kovalamıyor, dedi ve gülümsemeden edemedi.
Luna’da ağzındaki lokmasını bitirdikten sonra:
--Anneciğim ne yapabilirim yemeklerini ve kahvaltı sofranı çok özlemişim, dedi ve o da gülümsedi.
Babası:
--Kahvaltınızı biraz daha geç yaparsanız metroyu kaçıracağız ona göre, dedi ve sofradan kalkarak bonyoya doğru ilerledi
Luna’da en sonunda kahvaltı sofrasından kalkabilmişti. Karnının ağrıdığını hissetti o kadar fazla yememeliydi. Karnı neredeyse patlayacaktı. Banyoya girdi ve elini ağzını yıkadı. Kendi havlusunu eline alarak odasına çekildi. Yatağına oturdu.O güzel Hogwarts anılarını ve Chirs ile geçirdiği günleri anımsadı.Onu çok özlemişti. <<keşke bir mucize olsa da onu görebilsem>> diye düşündü…
Bütün bunları düşünürken annesinin sesini duydu:
--Luna haydi gidiyoruz.
Luna bu sesi duyarduymaz hemen ayağa kalktı ve kapıya doğru koştu. Annesi ve babası arabaya binmiş Luna'yı bekliyordu. Luna onları beklettiği için çok utandı. Hemen arabaya bindi. Arabanın hareket etmesiyle beraber tatlı hayallere daldı...
2. Bölüm
Luna' nın tatlı hayali arabanın durmasıyla sona erdi. Arabadan oflayarak çıkan Luna hiçte mutlu görünmüyordu. Babası arabayı kilitledi ve alışveriş merkezine doğru ilerledi. Babasını annesi, annesinide Luna takip etti. Luna bir karınca kadar yavaş yürüyordu. Elini cebine attı ve Chirs ile çektirdiği fotoğrafa bakarak:
--Senden ayrılalı iki gün bile olmadı ama seni çok özledim, dedi ve resmi öpüp cebine koydu.
Annesi ve babası bayağı uzaklaşmıştı. Luna bu nedenle koşmaya başladı. Annesinin yanına geldiğinde nefes nefese kalmıştı. Luna'nın mutlu görünmediğini gören annesi:
--Luna neyin var kızım? Neden mutsuzsun, diye sordu.
Luna:
--Anne ben eve gitmek istiyorum. Burada çok sıkıldım, dedi ve suratını asarak ilerledi.
Annesi Luna'nın neden böyle davrandığını anlamıştı. << Anlaşılan Chirs' i özlemiş >> diye düşündü. Ama elinden ne gelirdi ki. Boşver düşüncesiyle Luna'yı takip etti.
Luna tam 4 saat suratını asarak alışveriş merkezinde yürümüştü. Bu arada annesi ve babası ona hiç karışmamış, neler gerekliyse almış, alışverişlerini bitirmişlerdi. Alışveriş merkezinden çıktılar ve arabalarına doğru ilerlediler. Anayola geldiklerinde anne ve babası karşıya geçmişti ; fakat Luna hala geçmemişti. Luna tam yolun ortasındaydı. Bir anda başı döndü ve bir arabanın çarpmasıyla yere yıkıldı. Olayı gören anne ve babası koşarak kızlarının yanına geldiler ve:
--Lunaaaa!!!! diye bağırdılar. Luna artık herşeyin bittiğini anlamıştı. Chirs' i bir daha asla göremeyecekti. Zorlukla resmi çıkardı ve göğsünün üzerine koyarak:
--Mezarımın içine bu resmide koyun. Chirs seni çok seviyorum dedi. Bu Luna' nın son sözleri olmuştu çünkü gözlerini bir daha açmamak üzere kapatmıştı.