| Sihir Bakanı Alımları | |
|
+10hermione granger Benjamin Chucky Cruel Serena L. Blair Giga Dadler Pug Ravenant Drizzt DoUrden Kane Yei Yamaguchi Caroline Regina Chaplin Hilary Duff Kioko Yumiko Yamaguchi 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Benjamin Chucky Cruel Bakanlık Çalışanı
| Konu: Geri: Sihir Bakanı Alımları Salı Nis. 22, 2008 6:59 pm | |
| Adım: Benjamin Chucky Soyadım: Cruel Aile geçmişim-Kendi geçmişim: Cruel ailesi geçmişinde bir çok önemli büyücüyü yetiştirmiş köklü bir ailedir. Ayrıca ailenin kökü çok çok eskilere dayanmaktadır. Öyle ki büyücü dünyası için çok önemli olayları görmüş kişilerin çoğunun bu aileden olduğu söylenir. Bunun yanında Crueller çok önemli büyücüler de yetiştirmiştir. Aile her zaman karanlık yol için hizmet vermiştir. Benjamin de bunlardan birisidir. Babasını çok küçük yaşta kaybettiğinden ayakları üzerinde durmayı çok kolay öğrenmiştir. Ailesine babasının yokluğunu hissettirmemiş ve uzun süre onlara bakmıştır. Fakat babasının ölümünden bir kaç ay sonra annesi de hayatını kaybedince kardeşlerini öylece bırakmış ve dünyayı gezmiştir. 35 yaşına geldiğinde çok yer gezmiş, çok yerler görmüş bir insan sarrafı olarak Londra'ya yerleşmiştir. hangi bölümler boş söylerseniz ben de ona göre nereyi istediğimi belirteceğim | |
|
| |
Drizzt DoUrden Müdür yardımcısı\Profesör
Mesaj Sayısı : 443 Asa : Dikenli Defne ve Grifin Kanat Teli Asa Patronus[öğrencilerin yazması yasaktır] : Grifin Rp Sevgilisi : Kane Yei Yamaguchi Kayıt tarihi : 01/03/08
Karakter kağıdı Büyü gücü: (1000000000/1000000000)
| Konu: Geri: Sihir Bakanı Alımları Cuma Nis. 25, 2008 5:21 pm | |
| Alındın. Sihir Bakanı seni bir yere yerleştirir. | |
|
| |
hermione granger Seherbaz
| Konu: Geri: Sihir Bakanı Alımları Salı Mayıs 13, 2008 9:21 pm | |
| adım=hermione soyadım=granger aile geçmişim=ailem sağlam ve dayanıklı bir aile.ve kararları üzerinde duran saygılı sevgili dürüst bir ailedir.elinden gelen herşeyi yapar.aile bireyleri daima birbirini korur.herkes birbirini sever.geçmişten beri bu aile dayanıklıdır. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 443 Asa : Dikenli Defne ve Grifin Kanat Teli Asa Patronus[öğrencilerin yazması yasaktır] : Grifin Rp Sevgilisi : Kane Yei Yamaguchi Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: Sihir Bakanı Alımları Cuma Mayıs 16, 2008 2:55 pm | |
| Alındın. Peki hangi bölümde çalışmak istiyorsun? | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin Sihir Bakanı/Gelecek Postası Editörü/Ölümyiyen Kontesi
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 30 Asa : 12 inches, Funda Ağacı, Basilisk Zehri Patronus[öğrencilerin yazması yasaktır] : Vaşak Kayıt tarihi : 14/03/08
Karakter kağıdı Büyü gücü: (10000/10000)
| Konu: Geri: Sihir Bakanı Alımları C.tesi Mayıs 17, 2008 11:28 pm | |
| Hangi dairede çalışmak istiyorsanız; bunları belirtiniz, lütfen... | |
|
| |
Benjamin Chucky Cruel Bakanlık Çalışanı
| Konu: Geri: Sihir Bakanı Alımları Salı Mayıs 20, 2008 1:36 am | |
| ben gerekli açıklamayı yaptım ama hala ilgilenilmiyor | |
|
| |
| |
| |
Boyd Holbrook Bakanlık Çalışanı
| Konu: Geri: Sihir Bakanı Alımları Ptsi Haz. 09, 2008 10:40 am | |
| Adım: Boyd Soyadım:Holbrook Aile geçmişim:Holbrook Ailesi safkandır. İsviçre'edn İngiltere'ye göçmüş ve bu süre zarfında her zaman Karanlık Lord'u desteklemişlerdir. Ailenin çoğunluğu Ölüm Yiyendir. Arada Yoldaşlık taraftarları da vardır. Ancak aile birbirlerine çok bağlıdır. Asla kavga etmez ve başkalarına da ezdirmezler.
İstediğim Bölüm: Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihir Bakanı Alımları Perş. Haz. 12, 2008 10:28 am | |
| | |
|
| |
lord voldemord Muggle
| Konu: Geri: Sihir Bakanı Alımları Salı Ağus. 26, 2008 11:34 am | |
| adımSoyadım:lord voldemord aile geçmişim:ksks çok başarılı bir ailedik
lütfen benide alırmısınız çok istiyorum | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin Sihir Bakanı/Gelecek Postası Editörü/Ölümyiyen Kontesi
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 30 Asa : 12 inches, Funda Ağacı, Basilisk Zehri Patronus[öğrencilerin yazması yasaktır] : Vaşak Kayıt tarihi : 14/03/08
Karakter kağıdı Büyü gücü: (10000/10000)
| Konu: Geri: Sihir Bakanı Alımları Çarş. Ağus. 27, 2008 1:55 am | |
| - lord voldemord demiş ki:
- adımSoyadım:lord voldemord
aile geçmişim:ksks çok başarılı bir ailedik
lütfen benide alırmısınız çok istiyorum Aile Geçminizi açarsanız isteğiniz rahatlıkla yerine getirilecektir. ^^ | |
|
| |
Eva Longoria Parker Muggle
| Konu: Geri: Sihir Bakanı Alımları Perş. Ekim 02, 2008 8:03 pm | |
| Adım ve Soyadım:Eva Langoria Parker Aile geçmişim:Tamamı safkanlardan oluşan ve safkan olmalarıyla gurur duyan bir aileye mensubum. Aile bireylerimin tamamı ölüm yiyendir. Ailesine karşı gelip ölüm yiyen olmayı reddeden sevgili babam ben henüz 6 yaşımdayken bir ölüm yiyen saldırısı sonucunda öldürüldü annem ise bir muggle ve bunca karmaşa ve duygusal yıkım nedeniyle herşeyden kaçarak Kanadaya yerleşti. Onu yaklaşık 11 yıldır ne gördüm nede haber aldım hayatıma tek başıma devam ediyorum ve sevgili babam Richard Langoria Parker'ın izinden hiö ayrılmıyorum ve ayrılmayacağımda...
Esrar Dairesi Başkanı olmak istiyorum. | |
|
| |
Alexander Almoa Muggle
| Konu: Geri: Sihir Bakanı Alımları Salı Haz. 02, 2009 9:05 am | |
| adım: Alexander soyadım: Almoa aile geçmişim: daha önceden bir çok sihir yaptım bu işte uzmnaın | |
|
| |
| Sihir Bakanı Alımları | |
|